2008. április 18., péntek

Speciális Vendég IV... (Hardline - Everything, Hardline - Taking Me Down, Hardline - Hey Girl)

Ahogy a blog indulásakor megigértem, minden kerek számú bejegyzés speciális vendéget hoz, mégpedig a logóban látható előadókat balról jobbra - ideje a negyedik előadót is bemutatni. Ez a zenekar a Hardline nevet is viseli és a dolog érdekessége, hogy a logó második bandájában már látható Neal Schon, a gitáros, aki ezúttal sem lett hűtlen a dallamos rockzenéhez. A Hardline sajnos csak két nagylemezt produkált mind a mai napig, első albumuk a Double Eclipse fogalom a dallamos rockzene kedvelői között - egyike minden idők legjobb albumainak ebben a stílusban. Innen tehát két dal következzen, elsőként az Everything.



A Hardline nevű bandát eredetileg Johnny Gioelli énekes, Joey Gioelli gitáros (volt Killerhit és volt Brunette tagok), Neal Schon gitáros (volt Journey, később újra Journey), Todd Jensen basszusgitáros (volt Sequel tag)és Deen Castronovo (dob) alkották. Ez a csapat készítette el a Double Eclipse nevű nagy sikerű albumot, ahonnan következzen még egy dal a Taking Me Down.



A nagy sikert nagy vita követte, hiszen a második album is elkészült (egynémely tagcserék után - Josh Ramos Neal Schon helyett (aki visszatért a Journeybe), Bobby Rock Deen Castronovo helyett, Christopher Maloney Tedd JOnson helyett (akik Ozzy Osbournehoz csatlakoztak), és belépett Michael T. Ross billentyűs) a lemez nem jelenhetett meg elég sokáig. Eredetileg a Hyperspace címet viselte vola, azonban a 2002-ben piacra kerülő, az elsőnél jóval gyengébb album végülis a fantáziadús II néven látott napvilágot. Innen következzék a Hey girl.



A zenekar jelenlegi tagjai: Johnny Gioelli (ének), Josh Ramos (gitár), Michael T. Ross (billentyűsök), Jamie Brown (basszus), Atma Anur (dob). Mindenki mázlista, aki bárhol láthatja őket élőben :)

Nincsenek megjegyzések: