2008. április 20., vasárnap

Az Élet, az Univerzum, meg Minden (Alien - Brave New Love, Alien - Tears DoN't Put Out The Fire)

Nem véletlen a mai cím (ahogy általában a többi cím sem az), hiszen ez a 42. bejegyzés a blogon, sőt magam is ezt a "stoppos" életkort érem el néhány napon belül. Erre mondják, hogy "nem rossz, nem rossz", bár én ezt inkább arra a svéd zenekarra mondanám, akik a témához saját nevükkel kötődnek, hiszen választhattam volna a Starshipet, de ők már szerepeltek, így nem volt mit tenni, itt az ideje bemutatni az Alien zenekart. Ezek a srácok a véget nem érő svéd dallamos rockzenei színről érkeztek (mindig is elgondolkodtam azon, vajon a svédek mitől ennyire rockzenekedvelők, honnan jön a sok fantasztikus hang, zenész stb?).
Kezdjük mai ajánlónkat egy Bátor Új Szerelemmel



Az 1988-as első lemez óta is aktív a banda, hiszen utolsó albumuk Dark Eyes címen 2005-ben jelent meg, srácok, lassan aktuális lenne egy új lemez :) Addig is jöjjön még egy dal tőlük:



S hogy legyen mára bónusz is, egy hasonló nevű magyar zenekarról is beszámolok, bár a stílus kicsit eltérő, ennek ellenére ők is igen kellemes muzsikát tolnak. Egy-két saját szerzeménytől eltekintve (a videóban is egy ilyen szerepel majd) az Alien a magyar Satriani cover banda. Satriani mestert pedig szeretjük...

Nincsenek megjegyzések: