2008. április 22., kedd

I'll be back...ja nem, nem ő! (Frank Stallone - Far From Over, F Stallone & C Rhodes - I'm Never Going to Give You Up, Frank Stallone - Waking up)

A mostani előadó igen érdekes lesz sok szempontból is. Egyrészt mert ismeretlen. Másrészt mert nem az. Több szempontból sem, egyrészt azért, mert nem véletlen a Stallone vezetéknév és a baltával faragott arc - igen, bizony annak a Stallonének az öccséről van szó, akiből nem lett világhírű színész, viszont legalább elég jó zenész lett. S másik ok, ami miatt nem ismeretlen, hogy nem egy dalát ismerhetjük híres filmekből - Kezdjük is a Staying Alive című filmmel (Travolta hogy táncol, isteni :) )



Az előző filmben a fantasztikus női főszereplő Cynthia Rhodes volt, akivel kapcsolatban külön érdekesség, hogy a férje, Richard Marx is kiváló dallamos rock/pop előadó. S ha már a bájos színésznő szóbakerült, következzék egy duettje Frank Stallonéval.



Szintén a már említett filmből jöjjön akkor még egy dal, (egyben ez Frank első lemezén is szerepelt).



Egyébként több Rocky, meg Rambo film kisérőzenéjét is köszönhetjük az "öcsinek", akinek eddig kilenc lemeze jelent meg és zenekara mind a mai napig létezik. Ja és persze Frank számtalan filmben is játszott, még ha nem is akkora sikerrel, mint a bátyja - ez persze köszönhető annak is, hogy főszerep nemigen jutott neki - gondolom inkább zenél.

Nincsenek megjegyzések: