2008. május 6., kedd

Aki nem is olyan bátortalan... (Shy - Hold on (to Your Love), Shy - Break Down The Walls, Shy - Give it All You Got)

Van nekem egy barátom. Immárom kb 19 éve, hogy ismerem és végtelenül szeretem - jólelkű, rendes ember, s ő sem komolyodik meg soha. Bár most itt az alkalom, lévén bájos kedvese egy apró életet hordoz a méhében, ámbár el tudom képzelni, hogy az én barátom a gyermekével is olyan lesz, mint mindig volt - egy örök gyermek. Ez a barátom ugyanazt a becenevet viseli, mint egy kiváló angol dallamos rockzenei csapat, így aztán most jöjjenek ők. 1985-ös Brave the Storm című albumukról érkezzen az első dal Hold on (to Your Love) címmel



Ne feledjük, ekkortájt éli a dallamos rockzene, az AOR és a glam legszebb éveit, így ez a banda is fürdik a dicsőségben, sikerben és jobbnál jobb témákat dobnak piacra újabb és újabb lemezeken. 1987-es Excess All Areas című lemezükről jöjjön folytatásképpen egy dal, a Break down the Walls.



Ez a zenekar nem kevesebb, mint 12 lemezt adott ki 1983 és 2006 között, ebbe persze egy antológia és egy EP is bele lett számolva: de egy tény, azt nem lehet mondani, hogy keveset tettek volna le az asztalra. AZ első időszakokban Tony Mills énekes hangját egyenesen Geoff Tate-hez, a Queensryche frontemberéhez hasonlították. A nagy változást a banda életében a Misspent Youth nevű lemez hozta 1989-ben, amellyel a producer nemigen törődött - lévén összeveszett a bandával. Nem sokkal a megjelenés után Tony Mills kilépett a csapatból (belépett a fantasztikus norvég TNT-be), de mi emlékezzünk erre az albumra is, a Give it All You Got című nótával.



S ha lenne több helyünk és videónk, még több klassz dalt mutathatnánk be ettől a nagyon jó angol zenekartól, akiknek pont az a neve, mint az én kiváló barátomnak. Szeretem mindkettőjüket. Nagyon.

1 megjegyzés:

Duplavid írta...

Totally OFF: Nemmondod, hogy Shy apa lesz?!?!?!?!